Tedy k mapám:
předpis říká, že je třeba mít na palubě ICAO mapu. kdo chodí na přelety ji mívá někde v letadle zejména kvůli prostorům, frekvencím apod, ale naviguje většinou podle leteckého průvodce (letecká mapa) a/nebo podle GPS. Letecký průvodce je příjemnější, lépe vykreslený kopce a všechno, ale nemá zakreslené prostory. Nechtěl jsem mít víc map, tak jsem je tam zkoušel dokreslit, ale je to děsná práce, nakonec jsem si řekl, že to radši budu lítat podle ICAO, no a nakonec, jako většina, mám dvě mapy

vlastně jich mám ještě víc...
Takže... musíte mít ICAO, pokud právě začínáte termiku, tak podle mě vám stačí výřez A3 z ICAO mapy (Brno skoro dole, v 1/3 vpravo) se kterým tak 2 roky nejmíň vydržíte, nejspíš se změní ICAO dřív než budete potřebovat větší kus (mění se teď dost často a hodně)

(jinak celá ICAO stojí kolem 500,- laminovaná 600,-)
Na lítání doporučuju leteckýho průvodce, na začátek by mohl vystačit výřez A4 (zase na ležato, aby tam bylo Brno,Jihlava,M.Třebová), s menším formátem se líp operuje v kabině.
Do mapy doporučuju udělat kružnice po 1cm (po 5km) od letišť, kvůli dokluzům. Medlánky, M.Třebová a Jihlava tak 6 kružnic, u ostatních i UL (Bořitov,Kotvrdovice,Letovice,..) a práškařských ploch tak dvě, pak zalaminovat. Na lamino si fixou můžete dělat přípravu přeletu a pak to lihem smáznete (s dnešními cenami lamina nemá smysle kreslit tam tužkou,je to špatně vidět).
Obě mapy rozhodně 1:500.000, menší nemaj pro přelety smysl (nevěřil jsem, když mi to říkali, ale nemaj).
Kromě toho rozhodně doporuju na místní lítání výřez brna ICAO A4 1:200.000 (nebo je to 250?), kde líp vidíte hranice prostorů, zejména TMA (kdo to nebude mít, toho budu víc zkoušet z hranic prostorů).
Tedy
shrnuto předchozí:
#
ICAO 1:500k, výřez A3 zalaminovaný s kružnicemi (ICAO být musí)
#
Let.průvodce 1:500k, výřez A4 s kružnicemi zalaminovaný (nemusí, ale je lepší)
# Na těch fóliích jsem měl přípravy na Jihlavu a M.Třebovou (tam i zpět)) a 100km Křižanov-Letovice, dnes bych si to dal na jeden výřez bez lamina (při dnešních cenách a stejně tam poletíte víckrát), možná i s laminem.
#
ICAO 1:200k, výřez A4 okolí Brna, kvůli prostorům (zakreslit si tam náš vymezenej).
(s výřezy si nechte poradit)
Jalda