Soubor je vytvořený a najdete ho v hlavní aktualitě na
akmedlanky.cz - můžete začít stahovat (pravým - uložit jako..., jinak se vám otevře jako text, ale to už asi víte).
Přidal jsem ho tam jako alternativu k oficiálním prostorům, aby si mohl každý vybrat zda chce s nebo bez.
Ještě dodám, že kód prostoru, který sem dal Martin Jaroš se liší od souřadnic, které mi poslal Adam, konkrétně Martinův prostor zasahuje až za Adamov (pravý dolní roh), ale podle Adama má končit před Adamovem (ostatní rohy sedí u obou). Takže v mnou vytvořeném souboru jsou souřadnice Adamovy, které předpokládám, že jsou ty správné.
Navíc má Martin nastavenou horní výšku na AGL, ale Adam ji udává jako AMSL, takže opět použita verze Adama.
Dále má Martin stanovený prostor označený jako prostor třídy D, takže má tím pádem stejnou barvu jako TMA a tudíž s ním splývá. Pro větší přehlednost jsem proto zvolil natavení na neznámý prostor (alespoň se cizí piloti nebudou divit, co je to za změnu v brněnském TMA), který má světle modrou barvu (barvu si samozřejmě můžete upravit v nastavení LK8000, když by vám defaultní nevyhovovala), takže je jasně vidět, co je náš stanovený prostor a co TMA.
Tož si to užijte a ať nám to v tym prostoru léce!