Vyhovovalo by mi úterý večer
Moderátoři: Roman, Dandys, bumper
ahh...Dandys píše:Nestačí! Musíš si ji opatchovat až do verze 4.10m, jinak se k nám nepřipojíš.
Heeej?! Ze o tom neviem... A to uz lietam (a aktivne sledujem) Sturma 6 rokov...Ados píše:Prý v 4.10ce není mapa pro BoB, což mě teda štve, ale zase je tam mapa severní anglie a pro tu bych byl všemi 20ti. Se spitem nad skotskem, mmmm....![]()
he?falkon píše:Heeej?! Ze o tom neviem... A to uz lietam (a aktivne sledujem) Sturma 6 rokov...![]()
A teraz nehovorim o modoch, ale o cistej v4.10. Ostatne, modovana 4.10 snad este ani nie je. Ale kazdopadne - mody su zlo!
ktore si myslim ze nie je pravda. Takze mi ukaz tu mapu severnej anglie (alias "Skotska"), ked to tu tvrdis!Ados píše:v 4.10ce ... bla bla bla ... ale zase je tam mapa severní anglie ...
mám ji doma v knihovně!falkon píše:Comu nerozumies? Normalne som spochybnil tvoje tvrdenie:ktore si myslim ze nie je pravda. Takze mi ukaz tu mapu severnej anglie (alias "Skotska"), ked to tu tvrdis!Ados píše:v 4.10ce ... bla bla bla ... ale zase je tam mapa severní anglie ...
A co když ti ukážu tak akorátfalkon píše:Comu nerozumies? Normalne som spochybnil tvoje tvrdenie:ktore si myslim ze nie je pravda. Takze mi ukaz tu mapu severnej anglie (alias "Skotska"), ked to tu tvrdis!Ados píše:v 4.10ce ... bla bla bla ... ale zase je tam mapa severní anglie ...
Na tvojom mieste by som volil samovrazdu sluzobnou zbranou!Ados píše:Dostanu puntík za podezření na vážnou dezinformaci?