předtím, než bezohledně vybereme den pro další condor zimní létání

Moderátoři: Roman, Dandys, CaesarD, bumper
Musíš lítat rychle !Ados píše:Čas je ok. Když se lítá až do půlnoci tak to je ráno ve škole docela poznat.
Competition Manager / CompMan 1.0 - http://www.virtualsoaring.eu/downloadbumper píše:Já bych se na tabulku vytento, myslím, že tohle zrovna víc lidí nepřitáhne. Kdo bude chtít vyloženě závodit, tak se chystají zase na sobotu nějaký ofiko závody, jako byl medlánky cup ( který měl perfektní web, perfektní tabulky, dokonce i věcné ceny pro vítěze ) a neletěl to odsud nikdo, krom mě a vráti, takže tabulkama to asi nebudePokud by ses ale tvorby takové tabulky ujal, tak nic proti, já ale excel a tabulky nerad
Suhlasim, tiez sme dlho lietali bez PDAckovy Batoh! bez bodov, teraz uz stvrty kvartal aj s hodnotenim 2/3 najlepsich vysledkov (aby bolo co skrtat, nie kazdy tyzden moze clovek letiet), a ludia sa zacali zlepsovat. T.j. outlandisti zacali dolietat, a zvysok zacal dolietavat rychlejsieAdos píše:Podle mě je tabulka dobrej nápad. Těžko to sice bude hlavní důvod proč lítat, ale myslím že to aspoň bude větší sranda. Třeba budu zase první (odspodu)