MartinM píše:Zdarec, tak jsem jen tak ze zvedavosti prolitl ty testy....to si delate srandu, ze to vsecko musim umet??
Srandu si tady nikdo nedělá a umět to všechno samozřejmě budeš muset! Když ne při přezkušování v rámci aeroklubu, aby jsi mohl zahájit praktický výcvik, tak stoprocentně na teoretické zkoušky v Praze, které musíš úspěšně složit, aby jsi mohl získat "piloťák". Doporučuji opravdu NEPODCEŇOVAT

Nehledě na to, že je znalost teorie pro pilota životně důležitá; bohužel v dnešní době je moderní si zaplatit a už sedět v letadle. To se ovšem týká hlavně "ultralajďáků". V Medlánkách to tak naštěstí nechodí.
MartinM píše:Btw. uz zacal podzimni vycvik - teorie? Kdo chodite / budete chodit, mohli byste sem hazet temata co se probirala ? Pripadne zkusit oscanovat poznamky a vyvesit to tu? Ja jsem bohuzel / bohudik do Vanoc mimo CR a rad bych delal zkousky ted v breznu, tak abych se mohl zacit pripravovat... protoze tech testovych otazek ze vsech oblasti je ....nechci byt sprostej

...moc ...
A piste necom, at se to tu trochu rozhybe...zatim Martin
Pokud se bude v hodinách teorie začínat aerodynamikou, tak je velká škoda, že ji zameškáš, protože výklad docenta Daňka nenahradí nic na světě. Každopádně bude nejlepší, až po vánocích začneš do teorie chodit, ofotit si zápisky od někoho od koho to přečteš.
Pokud Ti nebude něco jasné je tu toto fórum.
Poslední připomínka: Rozdělil jsem téma "Zatáčky", kam jsi tento příspěvek napsal a udělal jsem z něho samostatné téma "Testy", jak jsi ostatně svůj příspěvek v předmětu pojmenoval. Do budoucna Tě prosím aby jsi psal buď k tématu nebo založil téma nové a vyvaroval se tzv. "off topic". Díky