Jak se tak koukám jde letiště do kytek. Jak je vidět, je situace s pozemky opravdu vážná.
Njn nikoho nezajímá,že LKCM je jeden z nejstarších aeroklubů v ČR

Jsem zvědav, jak to bude s letištěm do budoucna
Je to zajímavé že není elemetráka otevřena. I mě jako nečlena by zajímalo proč, kdy předešlé roky bylo oproti jiným aeroklubům narváno.Alda Concorde píše:A proč se teda příští rok ta elementárka neotevírá![]()
????? Hlavně, že pan Grula měl na letošních oslavách výročí Medlánek proslov, že na letišti chybí mladá generace, že je tam generační propad, lítaj jenom ti staří a že máme motivovat ty mladý k lítání
. A já, když už sem konečně sehnal na lítání peníze, budu muset min. rok čekat
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
Jak mi to Zbyňoch řekl, tak jsem to tam napsal. I tak to nové zájemce neodradilo a Zbyňovi napsali. Ten si je vede a když to dobře dopadne, tak jim dá vědět. Ale že seš to Ty, tak jsem ten nápis přece jenom trochu upravil.Jan Gottvald píše:Máš pravdu předsedo! Jenže bych ten nápis, že se Elementárka neotevírá, nějak upravil, aby lidi, kteří mají zájem o lítání a na net chodí jednou za uherský rok, toto četli a když pán Bůh dá, se otevřela výuka, tak bychom přišli o potencionální novou krev (pro Pepu von Linhart - klienti)!