Fórum v novém kabátě

Změny, upozornění a novinky týkající se fóra.

Moderátoři: Roman, Dandys

Uživatelský avatar
bumper
Příspěvky: 465
Registrován: úte dub 26, 2005 3:43 pm
Bydliště: Brno-Komín
Kontaktovat uživatele:

Re: Fórum v novém kabátě

Příspěvek od bumper » čtv bře 26, 2009 7:35 pm

No ja mel opacne zkusenosti, v IE7 fungovalo +- vse v pohode, ale ted co jsem si nainstaloval IE8, zacinam bejt krapet nervozni, co to vypustil MS za nedodelek, jednak to odmita spolupracovat s nortonem, nejde v tom prepinat jazyk klavesnice, ted mi nefunguje to prihlasovani ( i kdyz to dela fakt jen u tohodle fora ) ale co se tyce toho korektniho zobrazovani, tak bych na jen na IE neplival, na kazdem prohlizeci jsem nasel nekdy " neco spatne " :)
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Lojza
Příspěvky: 36
Registrován: pát dub 21, 2006 7:41 pm
Bydliště: KrPole

Re: Fórum v novém kabátě

Příspěvek od Lojza » čtv bře 26, 2009 8:39 pm

Mám IE7, jsem přihlášen na dalších asi osmi fórech a automatické přihlášení funguje na všech bez problémů. Jedno z nich má podobnou vizáž jako to naše nové a taky není problém. Neprovokuji, jen pro info.

Uživatelský avatar
Dandys
Site Admin
Příspěvky: 388
Registrován: úte dub 19, 2005 12:25 am
Bydliště: Brno - Líšeň (LKCM, LKTB)
Kontaktovat uživatele:

Re: Fórum v novém kabátě

Příspěvek od Dandys » ned bře 29, 2009 12:15 am

Věnoval jsem se tomu včera do 3 hodin do rána a dnes doposud. Přečetl jsem desítky témat, jak přímo na fóru podpory phpbb, tak na různých jiných fórech kde si na nefunkční auto login stěžují, vyzkoušel jsem všechna možná nastavení cookies jak na fóru, tak v IE, ale bohužel nic z toho nevyřešilo náš problém a IE přihlášení nedrží. Záludnost této chyby je navíc v tom, že se objevuje pouze v IE, zatímco v ostatních prohlížečích (zkoušel jsem dokonce i Konqueror v Linuxu) auto login funguje bez problémů.
Lojzo, mohl by jsi mi prosím poslat odkazy na fóra, kde Ti auto login funguje? Díky

edit:
Automatické přihlášení v IE již FUNGUJE !!! :kalic:
Nechci to teda zakřiknout, protože jsem to zkoušel zatím jen z Linuxu v IE6, ale vypadá to, že by mělo být vše v pořádku - vyzkoušejte a napište!
Není umění být dobrým pilotem, ale být starým pilotem! Obrázek

Uživatelský avatar
Lojza
Příspěvky: 36
Registrován: pát dub 21, 2006 7:41 pm
Bydliště: KrPole

Re: Fórum v novém kabátě

Příspěvek od Lojza » ned bře 29, 2009 9:43 am

Šikovný kluk - opravdu to funguje. Díky Vraťo!

falkon
Příspěvky: 249
Registrován: úte dub 01, 2008 10:16 pm

Re: Fórum v novém kabátě

Příspěvek od falkon » ned bře 29, 2009 10:26 am

Super! A prosim ta, cim to bolo? Mozno by sa tato znalost mohla niekomu niekedy hodit...

Uživatelský avatar
bumper
Příspěvky: 465
Registrován: úte dub 26, 2005 3:43 pm
Bydliště: Brno-Komín
Kontaktovat uživatele:

Re: Fórum v novém kabátě

Příspěvek od bumper » ned bře 29, 2009 2:32 pm

V IE8 uz to funguje taky.
Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Dandys
Site Admin
Příspěvky: 388
Registrován: úte dub 19, 2005 12:25 am
Bydliště: Brno - Líšeň (LKCM, LKTB)
Kontaktovat uživatele:

Re: Fórum v novém kabátě

Příspěvek od Dandys » ned bře 29, 2009 4:56 pm

falkon píše:Super! A prosim ta, cim to bolo? Mozno by sa tato znalost mohla niekomu niekedy hodit...
Bylo to doménou. IE neskousl podtržítko v názvu domény - forum_new.medlanky.info. Díky Tobě, protože jsi mi řekl, že se Ti to nelíbí, stejně jako tomu IE (doufám, že nefunguješ stejně jako on, když se vám nelíbí stejné věci... :muhehe: ), jsem fórum přehodil zpět na doménu forum.medlanky.info a doména cookies je tím pádem také místo forum_new.medlanky.info jen forum.medlanky.info a to už IE spapal. Takže za vyřešení problému vděčím v podstatě Tobě, díky! :pray:
Není umění být dobrým pilotem, ale být starým pilotem! Obrázek

falkon
Příspěvky: 249
Registrován: úte dub 01, 2008 10:16 pm

Re: Fórum v novém kabátě

Příspěvek od falkon » ned bře 29, 2009 5:30 pm

No jasne, uz to dava zmysel... Ono totiz podla nejakeho RFC (snad RFC 1035) su v domenovom mene povolene len pismena [a-zA-Z], cislice [0-9] a pomlcka [-] - takze domena obsahujuca 'forum_new' nie je validnym domenovym menom a preto IE-cku vadila. Keby to ale bolo 'forum-new', tak by to uz asi bolo v poriadku... skromne tipujem :-)

No kazdopadne je super, ze sa to poriesilo, a ze sme vsetci zase o kusok mudrejsi... :)

Odpovědět